top of page
Full Logo Collab - Muziekschool Valkenburg.png

#samenklinktallesbeter

Welkom op de website van Muziekschool Collab, de nieuwste muziekschool in het mooie Heuvelland, gevestigd in Valkenburg.

Muziek maken is een geweldige manier om je creativiteit te uiten en je geest te ontspannen. Bij Muziekschool Collab Heuvelland bieden wij professionele muzieklessen in een gezellige en warme sfeer. Onze muzieklessen zijn ontworpen om jouw muzikale vaardigheden te ontwikkelen op een leuke en leerzame manier. Of je nu beginner bent of al enige ervaring hebt, bij ons ben je van harte welkom.

Onder het motto: ''Samen klinkt alles beter'' vormen wij samen de muziekschool van het Heuvelland. Verschillende docenten verzorgen (privé)muzieklessen onder de gezamenlijke naam ''Collab Muziekschool Heuvelland''. Stap voor stap werken we aan een breed aanbod voor iedereen.’’

''Collab'' onze naam die alle activiteiten overkoepeld is afgeleid van het Engelse woord collaboration. Dat betekent samenwerking en dat is wat we doen. 

Scroll verder om ons team te leren kennen, onze prachtige locatie en onze samenwerkingspartners.

  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
  • YouTube Social Icon
Team

Team

Dit is het gedeelte van de website waar jullie alle teamleden vinden en wat ze precies doen.

Valkenburg-NHKerk-kloosterkerk.jpg
Onze locatie

Bijna alle lessen vinden plaats op onze ''homebase'' de Kloosterkerk in Valkenburg aan de Oosterweg en dat is best wel bijzonder. Het gedeelte van het Klooster, de voormalige kapel waar de muziekschool gevestigd is dateert uit 1886.

 

In de Kloosterkerk zijn op dit moment veel verschillende maatschappelijke en sociale activiteiten waaronder dus de muziekschool. Hoe bijzonder onze muziekschool in de kerk! 

We voelen ons er helemaal thuis en hopen hier nog een hele tijd te kunnen blijven. 

Locaties

Foto's Van de muziekschool en de verhuizing in 2022

Je kan Muziekschool Collab ook ondertussen op andere locaties tegenkomen. 

De bandlessen vinden bijvoorbeeld plaats in het repetitielokaal van het  Muziekcollectief aan de Beemde in Valkenburg.

We zijn wekelijks op verschillende basisscholen te vinden in Gemeente Valkenburg aan de Geul om namens muziekverenigingen naschoolse muziekles te geven. Zie ''Young Talent''.

En daarnaast zijn we meerdere malen per jaar te zien op de meest uiteenlopende activiteiten zoals Koningsdag, de Sinterklaasintocht en Kerststad Valkenburg.

Contact

Bedankt voor de inzending!

Adressen:

Adres leslocatie:

Kloosterkerk, tweede etage.

Oosterweg 1, 6301 PX, Valkenburg aan de Geul

Adres voor post:

Thibaltstraat 10, 6301 CN, Valkenburg

bottom of page