top of page

Aanmelden activiteiten

Op deze pagina kun je je aanmelden voor activiteiten van Muziekschool Collab Heuvelland tijdens de Kindermuziekweek 2023.

Open repetitie KidsKoor Vallekeberg

Kom gezellig kijken, luisteren of misschien zelfs meezingen tijdens de open repetitie van ons kinderkoor. KidsKoor Vallekeberg is een koor voor kinderen van 4 tot ongeveer 10 jaar oud. Ze zingen popliedjes, zelfbedachte liedjes, Engels, Nederlands, dialect en nog wat andere talen. Mooie liedjes en grappige liedjes... 

Wanneer:  25 maart 2023

Vanaf 11:45 tot 12:45

Voor kinderen van 4 t/m 10 jaar 

 

Deze repetitie is gratis

 

Workshop 1: Op stap met Familie Maestro:

''Familie Maestro'' Een gezellig, muzikale familie die samen met hun hond de leukste en meest leerzame avonturen beleeft. Onderweg leren ze bijvoorbeeld over ritmes, melodieën en welke instrumenten bestaan. Ze zingen, klappen, springen, luisteren en spelen. 

Wanneer: 31 maart 2023

Vanaf 14:00 tot 14:45

Voor kinderen van 4 t/m 6 jaar 

 

Kosten €5,-

Workshop 2:

Je eigen popsong!

Ga samen met ons de creatieve uitdaging aan om je eigen pophit te schrijven. Wij zorgen voor de muzikale begeleiding en helpen je met het vinden van de juiste woorden, stijlen en melodieën.

 

Wanneer: 31 maart 2023

Van 15:30 tot 16:45

 

Voor jeugd van 10 t/m 12 jaar

Kosten €5,-

Aanmeldformulier

Ik schrijf in voor:

Bedankt voor je aanmelding voor ons evenement. We zien je daar!

Spelregels:

Bij het verzenden van dit formulier schrijf je in voor een van de Kindermuziekweek activiteiten, gaat akkoord ermee dat: je via Whatsapp een betaalverzoek ontvangt.

bottom of page